Migráció

Uniós támogatást kaphatnak a bevándorláspárti álcivilek

2019. 01. 17.

„Teljességgel elfogadhatatlan, hogy a politikai támogatáson túl immár pénzügyi erőforrásokat is biztosítana az Európai Parlament migránspárti többsége a bevándorlást nyíltan elősegítő NGO-k számára” – hívta fel a figyelmet Gál Kinga fideszes EP-képviselő.

Az Európai Parlament ma elfogadott „Jogok és Értékek” programja szerint az Európai Unió 850 millió eurót tenne elérhetővé az olyan Európában működő NGO-k számára, melyek a nyílt és befogadó társadalom megvalósításért küzdenek. A rendelet azon NGO-k számára biztosítana erőforrásokat, amelyek nyílt politikai szerepvállalással támogatják Brüsszel bevándorláspárti politikáját, így a bevándorlást nyíltan elősegítő álcivilek erősödése várható az uniós finanszírozáson keresztül.

Elfogadhatatlan, hogy az Európai Bizottság NGO-knak szervezi ki azokat a feladatokat, amiket maga nem tud elvégezni. Így a jövőben Soros György mellett, az európai adófizetők, köztük a magyarok is finanszírozni fogják a nyíltan bevándorláspárti, Magyarországot folyamatosan támadó álcivileket.