Rendezvények

Pillanatképek a kampányból

Pillanatképek a kampányból

2010. 04. 02.

A továbbiakban a rendezvények rövid programját, és az ott készült fotókat találhatják.

1. 2010. március 19-én a Váci Egyházmegye Oktatási Központjában került megrendezésre a "Nők a politikában, nők a közéletben" címmel Bábiné Szottfried Gabriella, a Fidesz-KDNP helyi képviselőjelöltjének kampányrendezvényére, amelyen Gál Kinga előadóként szerepelt.

 

2. 2010. március 29-én Gál Kinga Miskolcon, illetve Hernádnémetiben támogatta Csöbör Katalin képviselőjelölt kampányát. A program az alábbiakat foglalta magában:

 

10.00 Szent István Közösségi Ház: Gál Kinga EP-képviselő és Ékes Ilona OGY-képviselő előadása "Politika és Anyaság" címmel (a Fidesz családtámogatási rendszere, az anyukák, kismamák küldetése a közéletben és a családban, a család védelme)

10.40 "A család, az édesanya, a gyermek" – Taracköziné Nemes Mónika pasztoral-pszichológus előadása, illetve ezt követően kötetlen beszélgetés a rendezvényen megjelentekkel

14.00 Intézménylátogatás a Megyei Kórház területén működő Görög Katolikus Óvodában

16.00 Lakossági Fórum a Hernádnémeti önkormányzati közösségi házban.

 

3. 2010. március 31-én a "2011-es magyar EU-elnökség és a civil szféra" című nemzetközi konferencia délelőtti programja keretében, Navracsics Tibor megnyitóját követően, Gál Kinga előadást tartott a "Regionalizmus, határon túli magyarok" témakörben. Ugyanebben a blokkban szólalt fel Becsey Zsolt korábbi EP-képviselő, illetve Nógrádi Zoltán OGY-képviselő is.

 

4. Ugyancsak március 31-én, 18.00 órai kezdettel a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban Gál Kinga bevezető előadást tartott Csenger-Zalán Zsolt képviselőjelölt lakossági fórumán. A fórum keretében a képviselő asszony számos, főként a határon túli magyarság jogállását és jövőbeni támogatását illető kérdésre adott választ.