Hírek

Gál Kinga a Fidesz új alelnöke

2021. 11. 14.

A Fidesz XXIX. tisztújító kongresszusa megválasztotta a párt alelnökének Gál Kingát, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnökét. „Hatalmas megtiszteltetés számomra a nekem szavazott bizalom. Értékeinkért, nemzetünkért, családjainkért kell kiállnunk. Készen állok rá!” – mondott köszönetet Gál Kinga megválasztását követően.

A Fidesz XXIX. tisztújító kongresszusán Kósa Lajos, Kubatov Gábor és Németh Szilárd mellett Gál Kingát, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnökét 1040 szavazattal választották a párt alelnöki pozíciójába.

Megválasztását követően Gál Kinga elmondta: “Megtisztelő számomra a bizalom és a feladat, hiszen kulcsidő van. Az a tét, hogy a mi keresztény alapokon nyugvó, nemzeti és családközpontú nézeteinket megerősítsük, és győzelemre vigyük a választásokon. Így megerősödve csatornázhatjuk be ezeket Európa jövőjének alakításába. Európában egy erős, sikeres, új jobboldalra van szükség, itthon pedig a Fidesz győzelmére. Mert számunkra Magyarország az első, és ezzel együtt Európa jövője!”