Látogatócsoport

A budakeszi Fidesz látogatócsoportja Brüsszelben

A budakeszi Fidesz látogatócsoportja Brüsszelben

2014. 11. 19.

A 30 fős delegációt Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő vezette, aki külön is kiemelte azt a jelentős munkát, amelyet a csoport tagjai saját helyi közösségükért tettek eddig is és amit az idei sikeres önkormányzati választásokat követően folytatni tudnak.

A kedd esti közös vacsorán Gál Kinga képviselő asszony megköszönte a résztvevők áldozatos munkáját a májusi európai parlamenti választások előkészítésében és lebonyolításában, majd az éppen aktuális, Magyarországot is kifejezetten érintő parlamenti témákról tartott tájékoztatót. Ezt követően számos kérdés érkezett a vendégek részéről, amelyekre a képviselő asszony részletes válaszokat adott.

A szerdai program az Európai Parlament épületében telt, ahol a résztvevők mind az Unió múltjával, mind pedig jelenével találkozhattak színes előadások és az interaktív kiállítást felvonultató Parlamentárium meglátogatása révén.

Zárásként egy közös csoportkép készült az Európai Parlament számunkra legfontosabb épületrésze, az Antall József nevét viselő szárny előtt.